Σχετικά με εμάς

Είμαστε η Γεωργία και η Ελίζα Σταματίου και συνεχίζουμε την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης  ‘’Μάριος Λευκά Είδη’’ που παραλάβαμε από τους γονείς μας, εξελίσσοντας την στο φυσικό κατάστημα ‘’Μάριος home stories” και στον παρόν ιστότοπο www.marioshome.gr.

Η επιχείρηση ξεκίνησε την λειτουργία της το 1986 και συνεχίζει κοιτάζοντας το μέλλον, χάρη στην στήριξη και την προτίμηση των πελατών μας  αλλά και των ανθρώπων που έχουν συνεργαστεί ή συνεργάζονται σήμερα μαζί μας.

Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην αγορά τα ποιοτικότερα προϊόντα, με εταιρίες όπως η Nef Nef, η Guy Laroche κ.α.,  εξετάζοντας  και φιλτράροντας τα είδη μας  πρώτα από την σκοπιά του αγοραστή και έπειτα του πωλητή.

Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στον τομέα των λευκών ειδών και ειδών προικός, αλλά πλέον ως νέες μητέρες , διευρήνουμε τη γκάμα του καταστήματος μας με βρεφικά και παιδικά προϊόντα από μεγάλα brands όπως Little Dutch, La millou κ.α. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την προτίμηση σας!